در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مجموعه متن و اس ام اس پایان رابطه دوستی و عاشقانه در دسته سرگرمی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
خدا لعنت کند بر واژه ها حتی خداحافظ !
که یعنی آتشی افتاده در من با خداحافظ !
سکوت افتاده مثل رعشه ای بر استخوانهایم
شبیه موج سرد ساحل دریا خداحافظ
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
این دیگه بار آخره دارم باهات حرف میزنم
خداحافظ نامهربون میخوام ازت دل بکنم
سخته ولی من میتونم سخته ولی من میتونم
این جمله رو اینقد میگم تا که فراموشت کنم
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
خدا حافظ گل مریم گل مظلوم و پر دردم
نشد با این تن زخمی به آغوش تو بر گردم
نشد تا بغض چشمات رو به خواب قصه بسپارم
از این فصل سکوت و شرم غم بارون رو بردارم
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
همیشه از همان ابتدای آشناییمان
در هراس چنین روزی
بودم و کابوس خداحافظی
را میدیدم اکنون شد آنچه نباید میشد
خداحافظ دلیل بودنم خداحافظ . . .
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
التماس مال دیروز بود ! مال وقتی که ساده بودم !
امروز . . .
می خواهی بروی ؟
هیس !
فقط خداحافظ . . . !
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
تو که میدانستی با چه اشتیاقی…
خودم را قسمت میکنم پس چرا …
زودتر از تکه تکه شدنم…جوابم نکردی…
برای خداحافظی …خیلی دیر بود…خیلی دیر !!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
حالا که رفتنی شده ای !
باشد قبول لااقل این نکته را بدان
آهن قراضه ای که چنان گرم گرم گرم
در سینه می تپید دلم بود
نا مهربان خداحافظ
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
و بی تو لحظه ای حتی دلم طاقت نمی آرد
و برف نا امیدی بر سرم یکریز می بارد
چگونه بگذرم از عشق ، از دلبستگی هایم ؟
چگونه می روی با اینکه می دانی چه تنهایم ؟
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
بیخودی متاسف نباش
تو آمده بودی که بروی اصلا!
تو چه می دانی چه ترسی ست
ترس از کوچه ی بعد از خداحافظ؟
دستم را برای وداع با آرزوهایم
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
خداحافظ ای قصه ی عاشقانه
خداحافظ ای آبی روشن دل
خداحافظ ای عطر شعر شبانه
خداحافظ ای همنشین همیشه
خداحافظ ای داغ بر دل نشسته
تو تنها نمی مانی ای مانده بی من
تو را می سپارم به دل های خسته
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
برو ای خوب من هم بغض دریا شو خداحافظ
برو با بی کسی هایت هم آوا شو خداحافظ
تو را با من نمی خواهم که ما معنا کنم دیگر
برو با یک من دیگر بمان ما شو خداحافظ
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
همین امروز یا فردا تو را از دست خواهم داد
چگونه بگذرم از تو بگویم هرچه باداباد ؟
مگر هر قصه ی شیرین شبی پایان نمیگیرد ؟
و تو آن قصه ای هستی که بی آغاز میمیرد
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ
مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ
مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را
برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
معمولا دردهای نقرس پس از استراحت شبانه به سراغ فرد میآید و با بروز علائم دیگر همچون تورم و التهاب تشدید میشود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره علائم و علت و درمان بیماری نقرس پا و رژیم غذایی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
هنگامی که میزان اسید اوریک در خون افزایش پیدا میکند، باعث شکل گرفتن و سپس رسوب کریستالهایی در قسمتهای مفصلی اندام یا بافتهای همبند میشود که درد، التهاب، تورم، و حتی قرمزی را در یک یا چند مفصل در پی میآورد. این مفاصل معمولا ناحیه پاشنه، قوزک و زانوی پا یا آرنج، مچ و انگشتان دست را شامل میشود هر چند که در طول مدت ابتلا، تقریبا تمام نواحی مفصلی، استخوانی و ماهیچهای علائم بیماری را نشان میدهند و در نتیجه، درد و التهاب مفصلی ایجاد شده نوعی آرتریت را در فرد به وجود میآورد که در واقع خودش نیز یکی از انواع رماتیسم به حساب میآید اما این بیماری رماتیسمی در میان مردم بیشتر با عنوان نقرس شناخته میشود.
احتمال ابتلا به بیماری نقرس را میتوان از علائم و نشانههای زیر متوجه شد و برای آزمایش و معاینه توسط پزشک اقدام کرد: * افزایش اسید اوریک بدن * درد ناگهانی در قسمت مفاصل بدن و به دنبال آن عضلات یا حتی بافتهای نزدیک مفصل * تورم در تاندون معروف به آشیل، بخصوص در متورم شدن مفاصل شست یا قوزک پا یا انگشتان دست * بروز التهاب و قرمزی * حساسیت به لمس در بافت ناحیه مذکور
برای تشخیص این بیماری معمولا پزشکان پس از بررسی علائم اولیه، فرد را به آزمایشگاه راهنمایی میکنند تا از طریق نتایج دو آزمایش تشخیص خود را قوت بخشند: ۱-تست مایع مفصلی که طی آن مقداری از مایع درون مفصل با سرنگ کشیده شده وجود یا عدم وجود رسوبات کریستال در آن از طریق میکروسکوپ بررسی میشود. ۲-تست خون که طی آن میزان اسید اوریک خون بررسی میشود؛ البته باید توجه کرد بالا بودن اسید اوریک همیشه و در همه افراد به بروز نقرس منتهی نمیشود و ممکن است اشخاصی هم به این بیماری مبتلا شوند که وضعیت اسید اوریک آنها در حد طبیعی باشد یا برعکس، کسانی با مقادیر زیاد اسید اوریک در خون خود هم باشند که در طول عمر خود هیچ گاه به این بیماری مبتلا نشوند.
این افراد باید از مصرف گوشت قرمز، دل، قلوه، جگر، مغز، کلهپاچه، خاویار، دوغ ترش، ماست بدون مصلح، چای پررنگ، قهوه، باقلا، لوبیاچیتی، غذاهای ترش و پرادویه، آبگوشت به ویژه آبگوشت با گوشت گاو، کنسرو ماهی با تخم مرغ، خیارشور، گوشتهای زیاد سرخ شده، سوسیس، کالباس و پیتزا خودداری کنند. وی بیان کرد: مبتلایان به نقرس باید از عصبانیت، استرس و اضطراب، پرخوری، کمتحرکی و نوشیدن کم مایعات پرهیز کنند؛ این افراد همچنین نباید اضافه وزن داشته باشند.
متن های زیبا و عاشقانه
در این مطلب از سایت جسارت مجموعه بسیار زیبا از متن های زیبا و عاشقانه را برای دوست و تولد و همسر را برای شما فراهم کرده ایم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.برای خواندن متن های عاشقانه می توانید روی این لینک کلیک نمایید.
متن زیبا برای دوست
دمی با دوست به سر بردن
دو صد دنیا بها دارد
خوشا آنکس که در دنیا
رفیق با وفا دارد …
هی رفیق خوب من
بدون چتر کنارم قدم نزن، خیس دلتنگی هایم میشوی
دنیای من ابری تر از آن است که فکرش را میکنی
به راستی که رفیق خوب اونیه که در تمام لحظه های غم و شادی کنار تو باشه
حرفت رو بخونه قبل از اینکه خودت بخوای چیزی بگی
و حالت رو بهتر کنه فقط با بودن کنارت
همیشه به این موضوع فکر می کنم که
زندگی با همه تلخیاش
یه درس خوب بهم داد
اونم اینه که رفیق
اونی نیست که باهاش خوشی
رفیق اونیه که بدون اون داغونی
نمی دانم برایت اتفاق افتاده است یا نه
گاهی دلت نه عشق می خواهد، نه عاشقانه
گاهی دلت فقط یک رفیق شش دانگ می خواهد
که بنشینی کنارش
و بدانی
نه سکوتت ناراحتش می کند
نه حرفهای بی سرو تهت
نه اخمهایت ….
و نه تمام دق دلیهایی که از کسی داری
و سرش خالی می کنی
گاهی چقدر خوب است
بودن کنار کسی
که عاشقت نیست
فقط دوستت دارد
همین
واقعا خیلی ها لایق این جمله هستند
مشترک گرامی
تاریخ شارژ ارادت ما به شما تا وقتی نفس باقی است اعتباردارد !
همراه آخر رفیقت ….
به نظر من
دو چیز هیچ وقت از یاد آدما نمیره:
دوستای خوب و روزهای خوب
یه چیز هم هیچ وقت از دل آدم نمیره
روزهای خوبی که با دوستای خوب گذشت
یه بزرگی می گه که حکایت رفاقت حکایت سنگهای کنار ساحله …
اول یکی یکی جمع شون میکنی تو بغلت بعدش یکی یکی پرت شون میکنی تو آب ؛
اما بعضی وقتها یک سنگهای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمی تونی پرت شون کنی …
آندره موروا چه زیبا می گه که
برای این که دوست پیدا کنی باید خود را لایق و آماده دوستی بار بیاوری.
اهل دل می گن که
داروها و دوستی ها هر دو مشکلات را حل میکنند
با این تفاوت ک دوستی ها هیچ وقت تاریخ انقضا ، بها و اندازه ندارند
معجزات فقط بری پیامبران نیست
معجزه ای وجود دارد که دوستی نامیده می شود
و در میان دل اقامت دارد
شما نمی دانید که چگونه بوجود می آید و چگونه آغاز می شود
اما شادمانی که برایتان به ارمغان می آورد همیشه موهبتی خاص می بخشد
و شما متوجه می شوید که دوستی ارزشمندترین نعمت خداوند است!
قدیمی ها میگن که
رفیق قدیمی مثلا طلا میمونه
روز به روز ارزش اش بیشتر میشه تو زندگیت
هیچ وقت فراموش نکن که
تنها گنجی که جستجو کردن آن به زحمتش می ارزد !
دوست واقعیست و تو بهترین گنجی
در صورتی که مشتاق هستید شعرهای زیبا در مورد دوست را مشاهده نمایید می توانید از طریق این لینک 100 شعر زیبا در مورد دوست را مشاهده نمایید.
متن زیبا عاشقانه
هرگز فراموش نکن که
عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه
عشق مثل ستاره می درخشه
عشق مثل خورشید گرم میکنه
عشق مثل گل ها لطیفه
و
عشق درست مثل تو زیباست
حکایت بعضی آدم ها اینه که
نمیدانم تو را به خورشید تشبیه کنم یا دریا
فقط می دانم همیشه باید
مثل خورشید بر خانه بتابی تا به تو گرم شود و همیشه باید مثل دریا زلال باشی
تا خانه با وجودت آرامش بگیرد
دوست دارم برایش بنویسم
با تمام مداد رنگی های دنیا
به هر زبانی که بدانی و ندانی
خالی از هر تشبیه و استعاره و ایهام
تنها یک جمله برای تو خواهم نوشت
دوستت دارمــ خاص ترین مخاطب خاص دنیا …
به بعضی ها هم باید گفت
لاک پشت های کوچکی که تازه به دنیا آمده اند را دیده ای؟
بی اختیار به سمت دریا می روند
این گـونه دوستت دارم بی اختیار
از روزی که تو را دیدم معنای عشق را با تو درک کردم
و از روزی که با تو ازدواج کردم طعم شیرین زندگی را را به من چشاندی
بند دلم در دستان توست نفسم!
احساس می کنم که
شاید تو
سکوت میان کلامم باشی
دیده نمی شوی
اما من تو را احساس میکنم !
شاید تو
هیاهوی قلبم باشی
شنیده نمی شوی
اما من تو را نفس می کشم !
قول بده که عاشقم باشی و کنارم بمانی
بگذار آوازه ی عشقمان چنان در شهر بپیچد که روسیاه شوند
آنها که بر سر جداییمان شرط بسته اند
ﺟﯿﺮ ﺟﯿﺮﮐﻬﺎ به نظر من
ﯾﮏ ﮐﻠﻤﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ نمی توانند بگویند
ﺑﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﯾﮏ ﮐﻠﻤﻪ ﻫﻢ ﺑﯽ ﺷﮏ
ﭼﯿﺰﯼ ﺑﺠﺰ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﻧﻤﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ
ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﮐﻪ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ
ﮐﺪﺍﻡ ﺣﺮﻑ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻮﺩ
ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﻣﺎﻧﺪ
ﻭ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭ و تکرار ﮐﺮﺩ!!!
حواست باشد که زندگی بسیار کوتاه تر از آنست
که بخواهیم بعضی از کلماتِ مهم را ناگفته نگه داریم !
مثل دوستت دارم
گاهی دلم می خواهد به تو بگویم که
بیا با هم رفت و آمد نکنیم !
مثلا وقتی می آیی نرو …
برای دیدن جملات عاشقانه و جملات عاشقانه انگلیسی با معنی و جملات عاشقانه برای همسر می توانید روی کلمه مورد نظر کلیک کنید.
متن زیبا برای تولد
قهقهه هایی آسمانی و آرامش زلال زندگی را برایت آرزو دارم
زمین در انتظار تولد یک برگ ،
من در حال شمارش معکوس
صفر همیشه پایان نیست گاهی آغاز پرواز است . . .
تولدت مبارک عزیز ترینم
هزاران بار خدا را شکر که چنین روزی را آفرید
تا باغ جهان نظاره گر شکفتن گلی چون تو باشد . . .
سالروز شکفتنت مبارک بهترینم
می دانم امروز بارها و بارها تولدت را تبریک گفته اند
شاید واژه های تبریک آنها را زیباتر بوده اند
اما با عشقی را که من به همراه تبریکم روانه قلب مهربانت میکنم
قابل قیاس نیست روز میلاد تو روز شکفتن غنچه های مهربانیست
با تمام وجود دوستت دارم
عزیزم تولدت مبارک
زندگی ات سرشار از خوشبختی و هوای تازه
روز زمینی شدنت مبارک مهربانم
روز تولد تو میلاد عشق پاک است،
برای شکر این روز پیشانیم به خاک است.
تولدت مبارک بهترینم
وجود تو تنها هدیه گرانبهایی بود که خداوند من را لایق آن دانست
و هدیه من به تو نازنین قلب عاشقی است که فقط برای تو میتپد
عاشقانه و صادقانه دوستت دارم و سالروز تولدت را تبریک میگوییم
نفسم
روزهای سال را ماه به ماه و هفته به هفته میشمارم تا برسم به تولدت.
تا بهت بگم که چقدر دوستت دارم و از اینکه تو برادرم هستی مفتخرم.
تولدت مبارک
زیباترین چشم انداز تندیس نگاه توست
و قشنگترین لحظه لحظه روییدن توست
عزیزم سالروز تولدت را با تقدیم یک سبد گل سرخ تبریک میگویم . . .
اگر تولد در پیش دارید و دنبال عکس های زیبای تولد و عکس های کیک تولد جدید می گردید می توانید اینجا بهترین عکس ها را ببینید.
برای بیماران پارکینسونی، مجموع علائم گستردگی فراوانی دارد. لرزش و اسپاسم بخش هایی از بدن که مربوط به سخن وری هستند بسیار شایع اند. برخی از بیماران حتی توانایی عبور از یک در را هم ندارند و احساس می کنند پاهای شان به زمین چسبیده است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره علت و علائم و عاقبت بیماری پارکینسون خفیف در جوانان و سالمندان در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
بیماری پارکینسون (به انگلیسی: Parkinson’s Disease) یا PD، برای اولین بار توسط دانشمند بریتانیایی دکتر جیمز پارکینسون (James Parkinson) در سال ۱۸۱۷ میلادی توصیف شد و بنابراین نام این بیماری به او تعلق یافت. این بیماری همان لرزش در وضعیت استراحت است که شیوع آن بیشتر در سنین پیری است اما در جوانان هم دیده میشود شیوع آن در تمام مناطق دنیا یکسان است یعنی درصد شیوع بیماری با تغییر در منطقه خیلی فرق نمیکند. بهطور کلی این بیماری بر اثر از بین رفتن سلولهای ترشحکننده مادهای به نام دوپامین (که یک انتقال دهنده عصبی) است رخ میدهد. افزایش نسبت استیل کولین به دوپامین در غدههای قاعدهای مغز موجب علائم ترمور، سفتی عضلات و کندی حرکات میشود.
هیچ آزمایش منحصر به فردی وجود ندارد که ابتلا به پارکینسون را تائید کند، در اصل حتی علت بیماری هم در بیماران خاص مشخص نیست. اما در حقیقت دکترها متوجه می شوند به صورت تکنیکی چه اتفاقی رخ می دهد. برخی نورون ها (سلول های عصبی)، از دستورات ارسالی به صورت صحیح پیروی نمی کنند و می میرند. در همین حین مغز تولید دوپامین را متوقف می کند. دوپامین ماده فعال کننده ای است که تنظیم حرکت را به عهده می گیرد. مردان سن و سال دار در معرض خطر بیشتری قرار دارند اما نزدیک به ۱۰ درصد بیماران افراد جوانی هستند که کمتر از ۴۰ سال سن دارند. برخی محققین فکر می کنند این بیماری ریشه هایی در ژنتیک دارد که برخی افراد را قابل شناسایی می کند که البته این مورد هیچ وقت تائید و اثبات نشده.
به طور معمول علایم پارکینسون ابتدا در یک سمت بدن پدیدار میشوند و با گذشت زمان به سمت دیگر هم راه پیدا میکنند. علایم آن لرزش، سفت شدن عضلات و قوز است. اگر دو علامت یا بیشتر (در یک سمت بیشتر از سمت دیگر) در فردی دیده شود، تشخیص پارکینسون داده میشود.علایم شایع بیماری را لرزش، سفتی عضلات، غیرطبیعی بودن قامت (خمیده)، بینظمی حرکات بدن، راه رفتن نامتناسب به حالتی که پاها به زمین کشیده میشوند که فاصله پاها نسبت به هم بیشتر از حالت طبیعی است، دانست و گفت: مشکل در سخن گفتن، تغییرات صدا (ضعیف و بم)، از بین رفتن حالت طبیعی چهره (ثابت شدن صورت یا خیرگی چشم)، اختلال در جویدن و بلع، آبریزش دهان، افسردگی، عصبی بودن، مشکلات در به خاطر سپردن یا به یادآوردن اطلاعات جدید از دیگر علایم بیماری است.
این بیماری اغلب در سنین ۵۰ تا ۷۰ سالگی ایجاد میشود و میزان شیوع آن در مردان بیشتر از زنان است. با این حال ابتلای به این بیماری در سنین پایینتر نیز گزارش شده است. پارکینسون یک اختلال حرکتی است که بر اثر نابودی برخی سلولهای مغزی بروز میکند. افراد مبتلا دچار لرزش میشوند، اما این بیماری غیرقابل علاج میتواند به فلج و در نهایت مرگ نیز منجر شود.پارکینسون معمولاً درسنین بالای ۶۰ سال رخ میدهد، ولی به طور استثتناء در جوانها هم مواردی از ابتلاء به پارکینسون وجود دارد که در این صورت ممکن است زمینههای ژنتیکی در ایجاد بیماری دخیل باشند. براساس آمارهای موجود، ممکن است یک درصد از افراد بالای ۶۰ سال دچار پارکینسون شوند که البته این مقدار قابل توجه است.
جوانه گندم سرشار از ویتامین های E و C است. از همین رو یک ضد لک قوی به شمار می رود و مصرف آن به صورت خوراکی یا ماسک، از ایجاد لکه های ناشی از آفتابجلوگیری می کند. امروزه از جوانه گندم و عصاره آن در تهیه انواع کرم ها و لوسیون های بهداشتیاستفاده می شود زیرا پودر جوانه گندم، خاصیت نرم و مرطوب کنندگی دارد و برای پوست های خشک بسیار مفید است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص جوانه گندم برای پوست و چاقی صورت در بدنسازی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
به اعتقاد برخی از متخصصان پوست و مو ، جوانه گندم در درمان ریزش مو ، رفع شوره سر و انواع جوش صورت و ناراحتی های پوستی موثر است .جوانه گندم بخشی از هسته داخلی گندم است، جوانه ای پرخاصیت و مفید که به طور طبیعی حاوی مواد مغذی مورد نیاز برای ایجاد و رشد گیاه گندم جدید می باشد. جوانه گندم و روغن آن از دیرباز برای زیبایی و سلامت پوست و مو استفاده می شده و دارای خواص دارویی فراوان می باشند. جوانه گندم به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و برای قلب، استخوان ها، معده و روده، دیابت، بارداری و کودکان مفید است.پودر جوانه گندم سرشار از فیبر گیاهی است و مصرف آن به سلامت دستگاه گوارش و رفع یبوست کمک میکند. تحقیقات پژوهشگران نیز نشان داده است، مصرف این ماده در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان به خصوص سرطان روده موثر است.
جوانه گندم برای چاقی صورت بسیار مفید است و یک روش طبیعی و بدون خطر محسوب میشود. جوانه گندم به دلیل داشتن پروتئین و کالری بالا برای افزایش حجم ماهیچهها بسیار مفید است و با آبرسانی و افزایش آب میان بافتی به چاقی صورت کمک میکند.
حتما این مسئله را زیاد شنیدهاید که یکی از تاثیرات رادیکالهای آزاد، افزایش خطر رشد سلولهای سرطانی است. به همین دلیل داشتن آنتی اکسیدان کافی در بدن برای مبارزه با سرطان اهمیت زیادی دارد. خوشبختانه جوانه گندم یک خوراکی بسیار سالم است و مصرف روزانه آن توصیه میشود. به عبارت دیگر فقط با مصرف روزانه جوانه گندم میتوانید از دریافت آنتی اکسیدان لازم برای مبارزه با سرطان مطمئن شوید.
یکی از فواید عملکرد درست دستگاه گوارش، رفع یبوست است. یبوست یک مشکل مزمن نیست اما میتواند شما را آزار دهد. به هر حال، اگر به مدت طولانی دچار یبوست باشید، امکان بروز برخی بیماریهای مزمن مانند سرطان روده بزرگ وجود دارد. بنابراین بهتر است تا حد امکان از آن جلوگیری کرد.
جوانه گندم یکی از خوراکیهایی است که باید در فهرست رژیم غذایی یک ورزشکار قرار بگیرد. دلایل زیادی برای این کار وجود دارد اما به طور خلاصه، جوانه گندم سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و مقدار مناسب کربوهیدرات مورد نیاز یک ورزشکار است. همچنین، فیبر نیز میتواند به کنترل وزن کمک کند.اگر ورزش زیادی برای ساخت عضلات انجام دهید اما پروتئین کافی دریافت نکنید، فقط وزنتان کاهش مییابد اما به عضلاتی که دوست دارید نمیرسید. جوانه گندم یک رژیم عالی برای داشتن عضلات قویتر است.
در این مطلب از سایت جسارت می خواهیم در مورد آب نارنج صحبت کنیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.
آب نارنج چیست
آب میوه نارنج دارای طبع سرد و خشک است و سرشار از انواع ویتامینها به ویژه ویتامین ث است. خاصیت ضدعفونی کنندگی، کنترل بهارنارنج، چای بهارنارنج، رب نارنج و آب آن دارد. در این بخش از سایت جسارت شما را با خواص آن در طب سنتی و کاربرد آب این میوه پرخاصیت در پیشگیری و درمان بیماریها آشنا میکنیم.
مصرف آب میوه نارنج به دفع سموم بدن کمک میکند و باعث دفع صفرا و فعالیت بهتر کبد میشود. کمک به تصفیه خون، درمان اختلالات کبدی، کاهش ترشح صفرا و تسکین سردردهایی که حاصل از مشکلات صفراوی است از خواص آن است. از آن در طب سنتی برای خارج کردن خلطهای غلیظ و زردرنگ سینه استفاده میشود. همانند سایر میوههای ترش برای سلامت دستگاه گوارش مفید است و برای درمان خانگی افزایش اشتها و درمان حالت خواص آب نارنج است. به این منظور آب نارنج تازه را با مقدار کمی شکر مخلوط و مصرف کنید. آلکالوئید سینافین موجود در آن، باعث افزایش متابولیسم بدن و کاهش اشتها شده و در کنار ورزش میتواند باعث لاغری و کاهش وزن افراد شود. مصرف آن در کاهش قند خون موثر است و از این رو به بیماران دیابتی توصیه میشود این چاشنی را همراه سالاد سبزیجات تازه و غذایشان مصرف کنند. خوردن آن همراه غذا به جذب بهتر آهن غذا توسط سلولهای بدن کمک میکند و برای افراد مبتلا به کم خونی مفید است.
زیادهروی در مصرف نارنج و آب آن ممکن است باعث تپش قلب شود. لازم است بدانید آب نارنج با کافئین واکنش میدهد و خطر ابتلا به فشار خون بالا، حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش میدهد. استفاده از آن در برخی افراد باعث تشدید سردردهای میگرنی میشود. ممکن است باعث تشدید بیماری گلوکوم شود. ممکن است با داروهای استاتین تداخل دارویی ایجاد کند.
دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: آب لیمو، سرکه، آب میوه نارنج استفاده می کنند که باید به آنها متذکر شد این چاشنی ها فرد را لاغر نمی کنند و کالری غذاها در دستگاه گوارش هضم خواهد شد و در برخی افراد به اندازه اندک می تواند آبغوره ،سرکه حاوی مواد اسیدی است که بهتر است پس از صرف غذا مصرف شود.
نارنج (نام علمی: Citrus aurantium) نام درخت و میوهای از زیرردهٔ رُزمانندها* ، راستهٔ ناترکسانان* ، تیره سدابیان* ، جنس مرکبات* است. از آن برای خوشبو کردن و بهبود طعم غذا استفاده میشود و در صنعت عطرسازی و شامپوسازی هم کاربرد دارد. شکوفههای آن یکی از معطرترین گلهاست که آن مربای بهار نارنج و همچنین عرق نارنج در طب سنتی ایران کاربرد دارد. در درمان ناراحتیهای معده از مربای آن استفاده میشود.درخت نارنج مادر مرکبات است و پایه بسیار خوبی جهت پیوند شاخههای نارنگی یا پرتقال است. فشار خون و ضربان قلب را زیاد میکند و این میوه بسیار ترش است و خوردن زیاد آن باعث فشار خون پایین میشود. نارنج میوهای که در ایران به فراوانی تولید میشود و محصولات جانبی متعددی نیز دارد. نارنج میوه درختی بزرگ و زیباست با برگهایی بزرگتر و خوشبوتر از برگهای درخت لیمو. شکوفههای آن که بسیارخوشبو است بهارنارنج نامیده میشود. در بعضی مناطق در تمام فصول سال میتوان میوه نارنج را بر روی درخت دید. در حالیکه هنوز میوه سال گذشته بر درخت است میوههای جدید هم در حال رسیدن هستند. شکوفه نارنج (بهار نارنج) طبیعت(مزاج) = گرم و خشک، بوییدن آن شادی آور، تقویتکننده مغز و از بین برنده آبریزش بینی (زکام) است. از این شکوفهها مربای لذیذی تهیه میشود که خواص مفید شکوفه را دارد. اگر یک قاشق مرباخوری از گل شکوفه خشک نارنج را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید و درفنجان را ببندید بعد از ۱۰ دقیقه نوشیدنی بسیار خوشبو ونشاط آوری آماده میشود.در این مطلب از سایت جسارت در مورد آب نارنج صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
آبمیوه نارنج دارای طبع سرد و خشک است و سرشار از انواع ویتامینها به ویژه ویتامین ث است. خاصیت ضدعفونی کنندگی، کنترل فشار خون بالا ، کاهش ترشح صفرا، درمان ترش کردن معده و معالجه تورم حلق و گلو از مهمترین خواص آب نارنج در طب سنتی است.
استفاده از آب میوه نارنج در تهیه غذا و سالاد علاوه بر اینکه باعث خوشمزهتر شدن و عطر ویژه نارنج به غذای شما میشود، ارزش غذایی و خواص درمانی فراوانی به همراه خواهد داشت. طب سنتی سابقه طولانی در استفاده از خواص نارنج، از میوه، عرق بهارنارنج، چای بهارنارنج، رب نارنج و آب نارنج دارد.
مصرف آب میوه نارنج به دفع سموم بدن کمک میکند و باعث دفع صفرا و فعالیت بهتر کبد میشود. کمک به تصفیه خون، درمان اختلالات کبدی، کاهش ترشح صفرا و تسکین سردردهایی که حاصل از مشکلات صفراوی است از خواص آن است. از آب نارنج در طب سنتی برای خارج کردن خلطهای غلیظ و زردرنگ سینه استفاده میشود. همانند سایر میوههای ترش برای سلامت دستگاه گوارش مفید است و برای درمان خانگی سوء هاضمه، نفخ، افزایش اشتها و درمان حالت تهوع کاربرد دارد. آب نارنج حاوی انواع ویتامینها و مواد آنتیاکسیدان است و یک ماده ضد سرطان طبیعی محسوب میشود.
از دیگر خواص آبمیوه نارنج در طب سنتی استفاده از آن برای کنترل فشار خون بالا است. متخصصان طب سنتی مصرف نصف لیوان آن همراه با یک قاشق عسل بعد از خوردن غذا را برای افرادی که فشار خون بالا دارند، توصیه میکنند.
آب میوه نارنج دارای خاصیت ضد عفونی کنندگی است و قرقره کردن آن به درمان تورم حلق و گلو کمک میکند. از دیگر کاربردهای درمانی این معجون در طب سنتی استفاده از آن برای درمان درد سینه، سرفه و سردردهای ناشی از گرمی است. به این منظور، آب نارنج تازه را با کمی نبات جوشانده و میل کنید.
آب میوه نارنج یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست محسوب میشود و دارای خواص ضدالتهابی و ضد باکتریایی است. شما میتوانید، آب نارنج تازه را گرفته و معادل یک سوم حجم آن گلاب اضافه کنید و هر روز صورت خود را با آن بشویید. شستشوی پوست صورت با این ترکیب، پوست چهره را تقویت میکند. آب نارنج همانند سایر خانواده مرکبات سرشار از ویتامین C بوده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، گرفتگی بینی و درمان سینوزیت مفید است.
کمک به لاغری، کاهش وزن و درمان یبوست از دیگر خواص آب نارنج است. به این منظور آب نارنج تازه را با مقدار کمی شکر مخلوط و مصرف کنید. آلکالوئید سینافین موجود در این آبمیوه، باعث افزایش متابولیسم بدن و کاهش اشتها شده و در کنار ورزش میتواند باعث لاغری و کاهش وزن افراد شود. مصرف آب نارنج در کاهش کلسترول بالای خون موثر است و برای پیشگیری از بیماریهای قلبی، تحریک و تقویت عضلات قلب نقش اساسی داشته و در رفع نارساییها، ضعف قلب و ترومبوز بسیار موثر است. از بین بردن پُف کردگی زیر چشم از دیگر خواص آن در طب سنتی است.نارنج حاوی مادهای به نام سینفرین است که اثری طولانیتر از اپی نفرین دارد. در واقع به آن مقلد سمپاتیک گفته میشود. این ماده همانند کافئین باعث کاهش وزن میگردد. نارنج حاوی ۵ نوع آمین آدرنرژیک میباشد. سینفرین، N متیل تیرامین، هوردنین، اکتوپامین و تیرامین. مکانیسم اثر این آمینها تحریک رسپتورهای ۳-B و اثر کمتر بر رسپتورهای αو β میباشد. که تحریک رسپتورهای ۳-B باعث افزایش کاتابولیسم چربیها میشود. که با افزایش متابولیسم و ترموژنز به سوخت بیشتر کالری میپردازند. این عصارهها بهصورت ترکیبات متفاوت ۴ الی ۳۰ درصد سینفرین به فروش میرسند؛ درواقع نارنج یک چربی سوز قوی و ضد اشتها میباشد.
آبمیوه نارنج، در کاهش قند خون موثر است و از این رو به بیماران دیابتی توصیه میشود این چاشنی را همراه سالاد سبزیجات تازه و غذایشان مصرف کنند. خوردن آن همراه غذا به جذب بهتر آهن غذا توسط سلولهای بدن کمک میکند و برای افراد مبتلا به کم خونی مفید است.
زیادهروی در مصرف نارنج و آب نارنج ممکن است باعث افزایش فشار خون شود که میتواند باعث افزایش ضربان قلب و تپش قلب شود. لازم است بدانید آب نارنج با کافئین واکنش میدهد و خطر ابتلا به فشار خون بالا، غش، حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش میدهد. استفاده از آن در برخی افراد باعث تشدید سردردهای میگرنی میشود. آب نارنج ممکن است باعث تشدید بیماری گلوکوم شود. ممکن است با داروهای استاتین تداخل دارویی ایجاد کند.
املاح و ویتامینهای موجود در یک عدد نارنج: ویتامین آ ۱٫۲ μg ویتامین ای ۰٫۰۶ mg ویتامین ب١ ۰٫۰۲ mg ویتامین ب٢ ۰٫۰۱ mg نیاسین ۰٫۲۴ mg ویتامین ب۶ ۰٫۰۱ mg فولات ۷٫۸ μg پانتوتنیک اسید ۰٫۰۷ mg ویتامین ث ۲۱ mg سدیم ۰٫۶ mg پتاسیم ۱۱۴ mg کلسیم ۶ mg منیزیم ۶ mg فسفر ۴٫۸ mg آهن ۰٫۰۶ mg مس ۰٫۰۱ mg منگنز ۰٫۰۱ mg
نارنج به علت دارا بودن مقادیر بالای ویتامین ث به جذب آهن کمک کرده و از این رو مصرف ان در دوره بارداری توصیه می شود. برای زایمان آسان در چاشنی غذای خود نارنج را قرار دهید.
صورتهایی که جوش دارند این آبمیوه را با کمی عرق آویشن مخلوط نموده صورت را بشویند. و یا اینکه گل ختمی را در آب جوش ریخته و سپس صاف نموده با آب نارنج مخلوط نموده صورت را بشویند. کسانی که میخواهند موی نرم داشته باشند میوه نارنج را پخته له نموده روی سر بمالند. مخلوطی از پوست نارنج و پوست سبز گردو را با آب جوشانده سپس بعد از شستشوی سر موها را ماساژ دهید. این محلول تقویت کننده مو می باشد. مقدار ۲ قاشق پوست گردو + ۴ قاشق پوست خرد شده نارنج. اگر نارنج بهصورت کامل همراه با پوست و دانه با حرارت کم همراه با کمی آب پخته شود تا اجزایش از هم جدا شوند و روی پوست و مو مالیده شود، یک نرمکننده بسیار مفید برای پوست و مو و از بین برنده خارش است.
شاید شما هم نام بهار نارنج و به لیمو را زیاد شنیده باشید ولی باید توجه داشته باشید که حتی برگ بهار نارج هم فواید بیشماری دارد. برگ نارنج آرام بخش، ضد تشنج و هضم کننده غذا است. دم کرده برگ نارنج تشنج را از بین می برد. جهت درمان دردهای میگرنی و بی خوابی، کمی برگ تازه نارنج را خوب بشویید. سپس دم کرده و آن را نوش جان کنید. درطب سنتی معتقدند نوشیدن یک فنجان کوچک از این دم کرده می تواند در درمان دردهای میگرنی و بی خوابی موثر باشد. البته بهتر است همراه کمی عسل آن را نوش جان کنید که طعم تلخ آن آزار دهنده نباشد. برای از بین بردن کرم روده ، پوست خشک شده نارنج را کوبیده مخلوط با آب گرم میل شود. همچنین مربای خلال پوست نارنج ضدکرم است (صبح ناشتا). جوشانده برگ درخت نارنج برای اختلالات کبدی مفید است. دم کرده برگ نارنج ضدعفونی کننده و صفرابر میباشد.
1. مرطوب کننده پوست نارنج پوست را آب رسانی کرده و به عنوان مرطوب کننده طبیعی پوست استفاده می شود. 2. درمان آکنه و جوش صورت پوست نارنج دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی بوده و برای درمان آکنه و جوش صورت مفید می باشد. 3. درمان قارچ پای ورزشکاران نارنج و پوست نارنج دارای خواص ضد قارچی بوده و برای درمان قارچ پای ورزشکاران مفید می باشد. 4. درمان ریزش مو نارنج برای درمان ریزش مو مفید می باشد و به تقویت و افزایش رشد مو کمک می کند. 5. نرم کننده طبیعی مو نارنج پخته شده را بر روی موها بمالید تا موها را نرم و درخشان کند.
در منابع داخلی و ایرانی گفته شده است که مصرف آب نارنج باعث کنترل فشار خون بالا می شود. اما در برخی از منابع انگلیسی زبان نیز نوشته شده است که نارنج فقط برای افراد مبتلا به فشار خون پایین مفید است و بهتر است کسانی که فشار خون بالا دارند نارنج مصرف نکنند، چون که باعث افزایش فشار خون آنها می شود. در هر صورت بهتر است افراد مبتلا به فشار خون بالا از مصرف نارنج خودداری کنند یا این مورد را با پزشک خود در میان بگذارند.
پوست نارنج حاوی فلاونول ها، سدافرین آلکالوئیدها، اکتوپامین و کاروتنوئیدهاست. پوست نارنج برای کاهش وزن و لاغری، درمان ناراحتی معده، گرفتگی بینی و سندرم خستگی مزمن مفید می باشد. همچنین پوست نارنج را برای درمان خون ریزی شبکیه چشم، خستگی و سرماخوردگی، سردرد، درد عضلانی، درد مفاصل، کبودی و زخم بستر استفاده می کنند.
نارنج یکی از گیاهان بومی ایران است که بخشهای مختلف آن مصارف درمانی فراوان داشته، در طب سنتی از خواص نارنج برای درمان اختلالات کبدی و صفرا استفاده میشده است. خوردن این میوه ترش و پرخاصیت و استفاده از شکوفه های این گیاه که به بهارنارنج معروف است و از آن عرق گیاهی تهیه میشود، برای همه گروههای سنی مفید بوده، استفاده از آن در رژیم غذایی به صورت مصرف میوه نارنج، عرق بهارنارنج، چای، رب نارنج و … علاوه بر خوش طعم نمودن غذاها به تغذیه و سلامت کمک شایانی خواهد نمود. درخت نارنج در نقاطی از ایران از جمله استانهای گیلان، مازندران و فارس رویش دارد، این درخت بومی مناطق استوایی آسیا از جمله هند و چین است و در مناطق گرم و نیمه گرم به خوبی رشد میکند، همچنین امروزه بهطور وسیع در دیگر مناطق مثل مدیترانه کشت میشود. نارنج میوه ای با خواص بسیار زیاد که استفاده از آن برای تمامی افراد توصیه میشود. نارنج طبیعت سرد و خشک دارد. هر ۶۰ گرم یا ۱ عدد آن ۱۴ کالری انرژی دارد. که در واقع با توجه به خواص ذکرشده در بالا، از میوههای کمکالری بوده و پیشنهاد خوبی برای افزایش سطح سلامت میباشد.
بلوبری که به نام های زغال اخته آبی، تمشک آبی یا قاراگیله هم شناخته می شود میوه ای تابستانی از سرده ی سیاه گیله است که به رنگ آبی تیره یا بنفش یافت می شود، طعم بلوبری شیرین می باشد.بلوبری (Blueberry) یا زغالاختهی آبی میوهی بومی آمریکای شمالی است که تا سال ۱۹۳۰ به اروپا معرفی نشده بود. بلوبری در فصل گوجهسبز یا آلوچه یافت میشود و تُرکهای غرب گیلان به این میوهی ترش و شیرین قاراگیله میگویند.زغال اخته حاوی مقادیر بالای فیبر است که با بهبود حرکات روده به پیشگیری و درمان یبوست کمک می کند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص بلوبری خشک جنگلی در لاغری و بارداری برای پوست در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
بلوبری گیاهی است که بوته آن میتواند بین ۱۰ سانتیمتر تا ۴ متر طول داشته باشد. بلوبری کشت شده (بلوبری با بوته کوتاه) از بلوبری وحشی ( بلوبری با بوته بلند) کوچکتر است. بلوبری، برگهای بیضی شکل، تیز همیشه سبزی دارد که طول آنها ۸-۱ سانتیمتر است. گلهای آن سفید، قرمز یا صورتی کمرنگ هستند و شکلی شیپوری دارند. میوه بلوبری نیز قطری به اندازه ۶-۵ میلیمتر دارد. بلوبریهای نارس، سبز هستند و بعد به رنگ قرمز و زمانی که کاملا برسند، به رنگ بنفش تیره درمیآید.
مطالعات نشان میدهند که بلوبری مقدار بالایی آنتی اکسیدان دارد و قادر است از تکثیر سلولها جلوگیری کرده و خطر سرطانهای دهان، سینه، روده و پروستات را کاهش دهد. این مطالعات از عصارههای مختلف بلوبری استفاده کردند اما دریافتند که بلوبری بیشترین تاثیر را بر سلولهای سرطان روده بزرگ و سینه میگذارد. یک مطالعه دیگر نیز تلاش کرد تا ترکیب ضد سرطان را در بلوبری بیابد. نتایج نشان داد که بلوبری دارای مواد شیمیایی گیاهی مانند فلاونول، تانین، فنولیک اسید و آنتوسیانین است. آنتوسیانینها بیشترین تاثیر را در جلوگیری از تکثیر سلولهای سرطانی دارند.
طبیعت بلوبری سرد و خشک می باشد. زغال اخته حاوی مقادیر بالای ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، ویتامین E، آهن، مس، روی، پتاسم، منگنز، ترکیبات فنلی مانند کورستین، کپسفور، میریستین و اسید کلروژنیک و آنتی اکسیدان آنتوسیانین است. بلوبری تازه را برای تهیه سالاد میوه، شربت و کوکتل بلوبری، ژله بلوبری، مربای بلوبری، کیک و پای بلوبری و بلوبری خشک را به عنوان نوعی خشکبار مانند آلبالو خشک مصرف می کنند.
این باور وجود دارد که مصرف بلوبری نقش مهمی در به تعویق انداختن پیشرفت بیماریهای تباهی عصبی مانند آلزایمر ایفا میکند. مطالعات زیادی تاثیر مثبت مصرف بلوبری را گزارش کردهاند. یک مطالعه آزمایشگاهی که بر حیوانات انجام شد گزارش کرد که بعد از ۸ هفته تغذیه حیوانات با عصارههای بلوبری نتایج قابل توجی در بهبود وضعیت سلولهای حافظه دیده شد. محققان به این نتیجه دست یافتند که پلیفنولها میتوانند وارد مغز شده و از آسیب سلولهای مغز جلوگیری کنند.
توجه : پیش از مصرف هرگونه ماسک از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید. ویتامین C موجود در بلوبری با افزایش تولید کلاژن در پوست به کاهش چین و چروک پوست کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود. زغال اخته دارای خواص ضد ااتهابی و غلظت بالایی از سالیسیلات هاست که با لایه برداری و پاکسازی پوست صورت به درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند. ماسک بلوبری برای جوش صورت ۱۰ عدد زغال اخته را له کنید و با ۱ قاشق چای خوری آب لیمو ترش تازه و یک قاشق غذاخوری عسل ترکیب کنید، این ماسک را بر روی صورت خود بمالید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند سپس با آب سرد بشویید.
بلوبری سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان است. همچنین کالری و شاخص گلیسمی (GI) پایین دارد. به همین دلیل است که امروزه بسیاری از رژیمها بلوبری را به عنوان یکی از مواد اصلی خود به حساب میآورند. شاخص گلیسمی پایین بلوبری ( به این معنا که قند خون را به سرعت افزایش نمیدهد) باعث میشود مدت بیشتری احساس سیری کنید. بلوبری یک خوراکی با کربوهیدرات پایین نیز هست که به آرامی جذب بدن میشود. فیبر موجود در بلوبری به کنترل اشتها نیز کمک کرده و گرسنگی را به تاخیر میاندازد. این برای شما که قصد گرفتن رژیم دارید، خبر خوبی است.
صَرع یا اپیلپسی (به انگلیسی: epilepsy) (از زبان یونانی باستان ἐπιλαμβάνειν به معنی «تصرف کردن، تملک داشتن، یا پریشان کردن») عبارت است از مجموعهای از اختلالات عصبی مزمن پزشکی یا بلند مدت که با حمله صرعی مشخص میشود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره درمان و علائم انواع بیماری صرع و ازدواج در بزرگسالان و کودکان در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
صرع (epilepsy) یک اختلال مغزی است که با تشنجهای مکرر مشخص میشود. تشنج معمولا بهعنوان تغییر ناگهانی رفتار در اثر تغییر موقت در عملکرد الکتریکی مغز تعریف میشود. مغز در حالت طبیعی بهطور مداوم ایمپالسهای الکتریکی کوچکی در یک الگوی منظم تولید میکند. این ایمپالسها در طول نورونها حرکت میکنند و ازطریق ناقلهای عصبی (نوروترانسمیتر) به کل بدن منتقل میشود. بقراط، فیلسوف یونانی نخستین فردی بود که فکر میکرد صرع در مغز آغاز میشود.
صرع را نمیتوان درمان کرد، اما حملات را میتوان با دارو تا حدود ۷۰ درصد موارد کنترل کرد. در افرادی که حملات به دارو پاسخ نمیدهند،جراحی، تحریک عصبی یا تغییر در رژیم غذایی را میتوان در نظر گرفت. تمامی سندرمهای صرع مادام العمر نیستند و اکثر افراد تا جایی بهبود مییابند که دیگر نیازی به دارو ندارند.
اگرچه اکثر موارد صرع قابل پیشگیری نیست، اما اقدامات برای کاهش آسیب به سر، مراقبت لازم در زمان تولد و کاهش انگلهای محیطی مانند تنیا سولیوم ممکن است در پیشگیری از صرع مفید باشد. اقداماتی برای کاهش نرخ تنیا سولیوم در یک بخش از آمریکای مرکزی به کاهش ۵۰ درصدی موارد جدید صرع منجر شد. بسیاری از متخصصان بیماریهای مغز و اعصاب بر مهار صرع تأکید و باور دارند که هفت ساعت خواب و مصرف منظم سه وعده غذا از جمله راهکارهایی برای مهار این بیماری است. حدود ۷۶ درصد بیماران مبتلا به صرع اگر بهطور مرتب داروهای خود را مصرف کنند و در نتیجه آن، جواب ام آر آی آنها طبیعی شود، میتوانند بنا به صلاحدید پزشک، بعد از سه تا پنج سال از زمان شروع بیماری داروها را قطع کنند.
تشخیص صرع بهطور کلی بر اساس توصیف تشنجها و اتفاقات جانبی میباشد. الکتروانسفالوگرافی و تصویربرداری از سیستم عصبی نیز بخشی از عملیات تشخیصی است. همواره پیدا کردن سندروم صرعی خاص امکانپذیر نیست. تست نوار مغز طولانی مدت همراه با ویدئو نیز ممکن است در برخی موارد مفید باشد.
رایجترین نوع حملات (۶۰٪ موارد) تشنج است. از آنها، دو سوم به صورت حمله صرعی موضعی ظاهر میشوند که بعداً به حمله عمومی تبدیل میشوند در حالیکه یک سوم به صورت حمله عمومی ظاهر میشود.۴۰٪ حملات باقیمانده غیر تشنجی هستند. یک نمونه از این نوع حمله غایب که به صورت سطح پایین هوشیاری روی میدهد و معمولاً ۱۰ ثانیه طول میکشد. حملات موضعی اغلب بعد از برخی تجربیات مشخص روی میدهد که با عنوان پیشدرآمد شناخته میشوند. این تجربیات ممکن است شامل پدیدههای حسی (بصری، شنیداری یا بویایی)، روانی، ارادی، یا جنبشی باشد. پرش ممکن است در یک گروه ماهیچهای خاص شروع شده و به گروههای ماهیچهای اطراف گسترش یابد که در این مورد با عنوان مارش جکسون شناخته میشود.
جوجه کباب جزء غذاهای سنتی و ایرانی بوده و در کشور ما اغلب با زعفران و کره و پلو آماده شده و از غذاهایی هست که طرفدار زیادی دارد. روش متفاوت در مزهدار کردن یا مرینیت جوجهها است که باعث تفاوت در مزه جوجه کباب رستورانی و خانگی می شود. اصلیترین مرحله در طبخ این غذا، مزهدار کردن گوشت مرغ می باشد. ر این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه جوجه کباب ماستی زعفرانی و لاری رستورانی در فر و تابه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
برای پخت جوجه کباب ماستی ابتدا سینه مرغ را به صورت کبابی تکه تکه کنید و سینه های تکه تکه شده را درون آبکش بریزید تا آب آن ها به خوبی گرفته شود.سپس پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و تکه های مرغ را با پیاز مخلوط کنید و هم بزنید تا آب پیاز به خوبی به خورد مرغ های تکه شده برود سپس نمک و فلفل سیاه را به مرغ تکه شده اضافه کنید و مخلوط این مواد را به خوبی هم بزنید و پودر سیر را هم به مخلوط تکه های مرغ اضافه کنید و مواد جوجه کباب را با کمک دست با یکدیگر مخلوط کنید سپس مواد جوجه کباب را به مدت ۱۲۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا سینه مرغ تکه شده مزه دار شود
سپس بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف حاوی تکه های سینه مرغ را از درون یخچال بیرون آورید و ماست چکیده و روغن زیتون را به مخلوط این مواد اضافه کنید (توجه داشته باشید که در دستور پخت جوجه کباب ماستی حتما باید از ماست چکیده استفاده کنید).سپس سینه مرغ تکه شده را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.در مرحله آخر طرز تهیه جوجه کباب ماستی بعد از مدت زمان ذکر شده تکه های مزه دار شده سینه مرغ را از درون یخچال بیرون آورید و سینه مرغ تکه شده را به سیخ بکشید. می توانید سینه مرغ به سیخ کشیده را روی زغال و یا درون کباب پز کباب کنید سپس جوجه کباب پخته شده را در ظرف مناسبی برای سرو بکشید و این غذای خوشمزه را به کمک روش های تزیین جوجه کباب به زیبایی تزیین کنید.
در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره آشنایی با راهنمای کامل بازی اسم و فامیل با ک و گ در دسته سرگرمی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
اسم پسر : کاظم
اسم دختر : کوثر
فامیل : کامل
شهر : کرج
کشور : کنیا
میوه : کیوی
حیوان : کوسه
غذا : کوفته
رنگ : کرم
گل : کوکب ، کاکتوس ، کروتون ، کاغذی